Meny

  • Gresskar og gulrot suppe

    219,-

    Toppes med sprø spekeskinke og yoghurt dressing. Serveres med ostetoast (G,L)

  • Skagenrøre på surdeigsbrød

    199,-

    Dill & sitron (G,E,SK,F)

  • Serranosalat

    215,-

    Tomat, syltet rødløk, parmesan, urtekrutonger, rød pesto. Serveres med surdeigsbrød og aioli. (G,E,L) (Kan lages som vegetar)

  • Charcuterie tallerken

    325,-

    Serrano, Coppa, italiensk salami, manchego, brie, blåost, tallegio, cornichons, pesto, oliven, brød & aioli (G,L,E)

  • Rugbrød med avokado

    199,-

    Rød pesto, chili flakes, havsalt & olivenolje (G,L)

  • Salami toast

    210,-

    Spianata salami, vellagret Jarlsbergost, cheddar, kremost, rød pesto, potet chips (G,E,L)

  • Ola Nordmann

    210,-

    Kryddersmør, vellagret Jarlsbergost, røkt skinke, potet chips (G,E,L)

  • Millas barnetoast

    88,-

    Tre oster, potet chips (G,E,L)

ETTER 16:00

  • Pinsarella

    239,-

    Serranoskinke, mozzarella, rød saus (G,L)

  • 3 oster

    239,-

    Mozzarella, blåmuggost, parmesan (G,L)

  • Pinsarella

    239,-

    Ventrichina Salami, mozzarella, rød saus (G,L)

  • Maragarita

    199,-

    Mozzarella, rød saus (G,L)

Allergener: Glutenholdig korn (G), Laktose (L), Egg (E), Sennep (Sp), Selleri (S), Sulfitt (SU), Nøtter (N)