Meny
-
Gresskar og gulrot suppe
219,-Toppes med sprø spekeskinke og yoghurt dressing. Serveres med ostetoast (G,L)
-
Skagenrøre på surdeigsbrød
199,-Dill & sitron (G,E,SK,F)
-
Serranosalat
215,-Tomat, syltet rødløk, parmesan, urtekrutonger, rød pesto. Serveres med surdeigsbrød og aioli. (G,E,L) (Kan lages som vegetar)
-
Charcuterie tallerken
325,-Serrano, Coppa, italiensk salami, manchego, brie, blåost, tallegio, cornichons, pesto, oliven, brød & aioli (G,L,E)
-
Rugbrød med avokado
199,-Rød pesto, chili flakes, havsalt & olivenolje (G,L)
-
Salami toast
210,-Spianata salami, vellagret Jarlsbergost, cheddar, kremost, rød pesto, potet chips (G,E,L)
-
Ola Nordmann
210,-Kryddersmør, vellagret Jarlsbergost, røkt skinke, potet chips (G,E,L)
-
Millas barnetoast
88,-Tre oster, potet chips (G,E,L)
ETTER 16:00
-
Pinsarella
239,-Serranoskinke, mozzarella, rød saus (G,L)
-
3 oster
239,-Mozzarella, blåmuggost, parmesan (G,L)
-
Pinsarella
239,-Ventrichina Salami, mozzarella, rød saus (G,L)
-
Maragarita
199,-Mozzarella, rød saus (G,L)
Allergener: Glutenholdig korn (G), Laktose (L), Egg (E), Sennep (Sp), Selleri (S), Sulfitt (SU), Nøtter (N)